![](https://www.ieu.edu.tr/images/content.jpg)
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Gıda Mühendisliği
Akademik Kadro
Tam Zamanlı Öğretim Elemanları
![](https://odin-oasis.izmirekonomi.edu.tr/images/photos/123ee2b1fb426c2416dcb09f3f305e811aa6ed8c.jpg)
![](https://odin-oasis.izmirekonomi.edu.tr/images/photos/a4ba4f6fa47d7bae919270e2129aceb3898a031d.jpg)
Yarı Zamanlı Öğretim Elemanları
![](https://odin-oasis.izmirekonomi.edu.tr/images/photos/998e093a240fb77b2316dfc522aa55f99ff66549.jpg)
HABER |TÜM HABERLER
![Meyvelerin Raf Ömrünü Uzatacak Kaplama Meyvelerin Raf Ömrünü Uzatacak Kaplama](https://phoenix.ieu.edu.tr/betanix/images/uploads/haber/9104_1_th.jpeg)
Meyvelerin Raf Ömrünü Uzatacak Kaplama
Şifa ve vitamin deposu olan meyvelerin raf ömrünü uzatmayı amaçlayan İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri Gökçe Kara, Kumsal Karabıçak
![Uzmanından ‘Çin tarçını’ uyarısı Uzmanından ‘Çin tarçını’ uyarısı](https://phoenix.ieu.edu.tr/betanix/images/uploads/haber/7512_1_th.jpeg)
Uzmanından ‘Çin tarçını’ uyarısı
Soğuk kış günlerinin gelmesiyle birlikte, halk arasında şifa deposu olarak bilinen tarçının kullanımı da arttı. İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı
![Online 'zayıflama' dönemi Online 'zayıflama' dönemi](https://phoenix.ieu.edu.tr/betanix/images/uploads/haber/7479_1_th.jpeg)
Online 'zayıflama' dönemi
Koronavirüsten korunmak için evde geçirilen zamanın artması ve hareketsiz yaşamın alışkanlık haline getirilmesi, binlerce kişide "kilo" krizine neden oldu. Evde kendine hakim
![‘Ege’ şifa dağıtıyor ‘Ege’ şifa dağıtıyor](https://phoenix.ieu.edu.tr/betanix/images/uploads/haber/7467_1_th.jpeg)
‘Ege’ şifa dağıtıyor
Dünya genelinde 73 milyonu aşkın kişiye bulaşan koronavirüse yakalanma korkusu ve kış günlerinin gelmesiyle birlikte grip vakalarındaki artış, vatandaşları bağışıklık sistemini güçlendirecek
![Pandemi bir öğünü yedi Pandemi bir öğünü yedi](https://phoenix.ieu.edu.tr/betanix/images/uploads/haber/7424_1_th.jpeg)
Pandemi bir öğünü yedi
Günlük hayattan çalışma düzeni ve sosyal etkileşime kadar birçok konuda yaşamı olumsuz etkileyen koronavirüs, beslenme alışkanlığı ve öğün sayısını da değiştirdi. İzmir
![ZEYTİNYAĞININ SAKLANMA KOŞULLARI SAĞLIĞINIZDAN ETMESİN ZEYTİNYAĞININ SAKLANMA KOŞULLARI SAĞLIĞINIZDAN ETMESİN](https://phoenix.ieu.edu.tr/betanix/images/uploads/haber/5123_1_th.jpeg)
ZEYTİNYAĞININ SAKLANMA KOŞULLARI SAĞLIĞINIZDAN ETMESİN
Yrd. Doç. Dr. Mine Güngörmüşler, "Zeytinyağı içerisinde bulunan klorofil, şeffaf cam şişede güneş ışığına maruz kaldığında istenmeyen lezzetler oluşturuyor" dedi.
![LİSELİLER İLK ÜNİVERSİTE DENEYİMLERİNİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVARLARINDA YAŞADILAR. LİSELİLER İLK ÜNİVERSİTE DENEYİMLERİNİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVARLARINDA YAŞADILAR.](https://phoenix.ieu.edu.tr/betanix/images/uploads/haber/3783_1_th.jpeg)
LİSELİLER İLK ÜNİVERSİTE DENEYİMLERİNİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVARLARINDA YAŞADILAR.
İzmir Ekonomi Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından “BİLİM GÜNLERİ” etkinliği düzenlendi. İzmir’deki değişik liselerden katılan öğrencilere bilimi eğlenerek öğretmeyi hedefleyen bu etkinlik
![GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİ, 1. ULUSLARARASI URLA ENGİNAR FESTİVALİ İÇİN 'ENGİNAR EZMESİ' GELİŞTİRDİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİ, 1. ULUSLARARASI URLA ENGİNAR FESTİVALİ İÇİN 'ENGİNAR EZMESİ' GELİŞTİRDİ](https://phoenix.ieu.edu.tr/betanix/images/uploads/haber/3733_1_th.jpeg)
GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİ, 1. ULUSLARARASI URLA ENGİNAR FESTİVALİ İÇİN 'ENGİNAR EZMESİ' GELİŞTİRDİ
Gıda Mühendisliği öğrencilerinin geliştirdiği 'Enginar Ezmesi' katılımcılardan tam not aldı.